11/06/2023

WEBINAR Štitnjača i Ti: Navigacija kroz Zdravlje i Bolesti

Dragi prijatelji zdravlja,

Pozivamo vas na naš informativni webinar posvećen zdravlju i bolestima štitnjače!

  • Datum: 14.6.2023. (srijeda)
  • Vrijeme: 18:15 sati
  • Mjesto: Online (poveznica za pristup bit će poslana na dan webinara u jutarnjim satima)

Štitnjača, mala žlijezda smještena u prednjem dijelu vrata, igra ključnu ulogu u regulaciji mnogih važnih funkcija u našem tijelu. Međutim, poremećaji u radu štitnjače mogu imati ozbiljne posljedice na naše zdravlje i dobrobit.

Naš webinar će istražiti različite aspekte vezane uz zdravlje štitnjače, uz poseban naglasak na učestalim bolestima štitnjače i načinima njihovog prepoznavanja i upravljanja. Evo nekoliko tema koje ćemo pokriti:

  • Funkcija štitnjače i njezina uloga u tijelu
  • Različiti poremećaji štitnjače, uključujući hipotireozu, hipertireozu i autoimune bolesti
  • Simptomi i znakovi bolesti štitnjače
  • Dijagnostika i testiranje štitnjače
  • Konvencionalni i alternativni pristupi liječenju bolesti štitnjače
  • Važnost pravilne prehrane i životnog stila za održavanje zdravlja štitnjače

Dr. med. Martina Matovinović, kao voditeljica ovog webinara, podijelit će s vama svoje znanje, iskustvo i najnovija istraživanja kako biste stekli bolje razumijevanje o važnosti zdrave štitnjače i kako se brinuti o njoj.

Webinar je otvoren za sve koji su zainteresirani za zdravlje štitnjače, bilo da imaju osobno iskustvo s poremećajima štitnjače ili jednostavno žele proširiti svoje znanje o ovoj važnoj žlijezdi. Bez obzira na vaše predznanje, ovo će vam predavanje pružiti vrijedne informacije i praktične savjete koje možete primijeniti na putu prema boljem zdravlju.

Pridružite nam se i zajedno stvorimo put prema zdravijem tijelu i boljem životu!

!!!!! Sudjelovanje je potpuno besplatno! !!!!!

Zamolili bismo Vas da ispunite kratki REGISTRACIJSKI OBRAZAC kako bi Vam mogli poslati link za pristup ovom jedinstvenom webinaru.

Nakon registracije, dobit ćete sve potrebne detalje za pristup webinara dan prije ili na dan samog webinara.

Webinar se održava u sklopu projekta „Doživjeti stotu – projekt usmjeren na podizanje svijesti, promicanje zdravih navika te povećanje znanja o važnosti prevencije i ranog otkrivanja bolesti štitnjače i kardiovaskularnih bolesti“, UP.02.2.1.08.0071. Projekt se provodi u partnerstvu s Centrom društvenih inovacija, a njegov ukupan iznos je 43.032,45 € (324.228,00 HRK). Europska unija je u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali iz Europskog socijalnog fonda sufinancirala iznos od 36.577,58 € (275.593,80 HRK), a Ministarstvo zdravstva osiguralo je 6.454,87 € (48.634,20 HRK).

Projekt se provodi uz financijsku podršku Europske unije iz Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Centra za razvoj osobnih kompetencija i zaštitu ljudskih prava.

Ostale novosti

25/09/2023
Pozivamo vas na webinar o temi "Štitnjača pod stresom" 27.9.2023.

Dragi prijatelji, Dokazano je da dugotrajna izloženost stresu može imati značajan utjecaj na našu štitnjaču i hormonalnu ravnotežu. Zato s velikim uzbuđenjem najavljujemo naš nadolazeći webinar na temu "Štitnjača pod stresom", koji će biti vođen stručnom psihologinjom. Vaša štitnjača igra ključnu ulogu u održavanju ravnoteže u vašem tijelu. Stoga je važno razumjeti kako stres može […]

20/09/2023
VIŠE OD 400 SAVJETOVANJA

Tijekom posljednjih 18 mjeseci u našem besplatnom savjetovalištu „Na krilima struke“ održano je više od 400 individualnih savjetovanja i više smo nego ponosni što smo imali priliku pružati podršku korisnicima različite dobi u nošenju sa životnim izazovima, osnaživati ih i zajedno istraživati njihove snage. Naš mali, ali stručni tim čine psihologinje i edukantice različitih psihoterapijskih […]

envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram