29/04/2021

Info centar i savjetovalište

Otvoren Info centar i savjetovalište za mlade nezaposlene osobe

 • Kroz savjetovalište se nastoji mlade nezaposlene osobe osnažiti i ohrabriti te opremiti potrebnim vještinama kako bi bili konkurentni na tržištu i spremni za izlazak na njega.

Otvoren je Info centar i savjetovalište sa svrhom pružanja podrške mladima u situaciji nezaposlenosti. Korisnici kroz savjetovalište imaju na raspolaganju besplatne usluge individualnog savjetovanja bilo u području psihosocijalne tematike, bilo usmjereno na zapošljavanje, dok u Info centru mogu dobiti različite informacije o ponuđenim uslugama, uvjetima za ostvarivanje prava na usluge, aktivnim mjerama i slično. Otvoreni su 40 sati tjedno, a usluge pružaju stručnjaci različitih profila i iskustva u određenom području. Sve usluge su namijenjene mladim osobama od 15 do 30 godina i neograničene, u smislu da jedna osoba može zakazati više termina te kombinirati više različitih vrsta usluga. Termini se zakazuju sukladno potrebama pojedinog korisnika.

Vrijedno je napomenuti kako se korisnicima, imajući na umu sve poteškoće koje nezaposlenost donosi i izazove koje pojedinac mora savladati, nude dvije vrste usluga savjetovanja:

 • Individualno psihosocijalno savjetovanje – provode ga psihologinje i psihoterapeutkinje pod supervizijom
 • Podrška u osobnom rastu i razvoju, rad na sebi
 • Nošenje s osjećajem tjeskobe, bespomoćnosti, srama, nedovoljne kompetencije
 • Podizanje samopouzdanja i osjećaja vrijednosti
 • Osnaživanje i podrška u otkrivanju potreba i želja
 • Samomotivacija
 • Individualno savjetovanje za zapošljavanje – provode ga stručne osobe različitih profila i iskustva u određenim područjima
 • Kreiranje životopisa i motivacijskog pisma
 • Priprema za selekcijski proces/razgovor za posao
 • Pomoć u pisanju poslovnog plana i predaji zahtjeva za poticaje za samozapošljavanje
 • Organizacija vremena i postavljanje ciljeva uz praćenje i mentorstvo

Pozivamo sve zainteresirane da se jave i već sada počnu aktivno ulagati u svoju budućnost! Potrebne informacije možete dobiti u Info centru svakim radnim danom od 09 – 17 na adresi Ilica 117a ili putem kontakt forme. Kako je jednom Abraham Lincoln rekao: „Najbolji način za predvidjeti budućnost je stvoriti ju.“.

Ostale novosti

18/06/2021
Tko sve može snimiti film? Otvorene prijave za ljetni ciklus

Čuo/la si za naše besplatne online filmske radionice, ali nisi baš siguran/na možeš li baš ti snimiti film?  Pokreni video i poslušaj što kaže naš izvoditelj Tomislav Šoban na ovo pitanje!  Pridruži nam se i nauči osnove o režiji, pisanju scenarija, snimanju i montaži! Kroz niz radionica te praktičnih i kreativnih zadataka postani pravi Mali […]

10/05/2021
Mali veliki redatelji - Obavijest o promjeni termina u trećem ciklusu

Naš izvoditelj Tomislav Šoban, kao predsjednik Kinokluba Zagreb, sudjeluje u puno kreativnih i uzbudljivih događanja. Zbog njegove spriječenosti, u dogovoru s grupom, radionica planirana 14.5. premješta se dan ranije – 13.5. u istom terminu.  Nadamo se kako će Tomislav skupiti novo iskustvo i prenijeti ga na nove generacije Malih velikih redatelja!

Kontaktirajte nas

E-mail:
info@crok.hr
Telefon:
+385 99 520 4642
Adresa:
Ilica 117A, 10000 Zagreb
envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram