26/05/2023

Upoznajte tajnu vitalnosti: Webinar o zdravoj probavi kao preduvjetu za zdravlje štitnjače, srca i cjelokupnog organizma!

Dragi prijatelji zdravlja,

S veseljem vas pozivamo na naš nadolazeći webinar koji će vam pružiti dragocjene uvide u vezu između zdrave probave i vašeg cjelokupnog zdravlja. Užurbani tempo suvremenog života, nepravilna prehrana i stres mogu značajno utjecati na našu probavu, a posljedice toga mogu se odraziti na štitnjaču, srce i općenito na naš organizam. Stoga je vrijeme da dublje istražimo kako pravilna prehrana i zdravi probavni procesi mogu postati ključni faktori za održavanje zdravlja i vitalnosti.

  • Datum: 31.5.2023. (srijeda)
  • Vrijeme: 17:00 sati; Trajanje: oko 90 minuta
  • Mjesto: Online - udobnost vašeg doma!

Tijekom ovog informativnog webinara, naša stručnjakinja iz područja nutricionizma i fitnessa, Andrea Bilandžija, uputiti će vas u najnovija istraživanja i pružiti vam praktične savjete o tome kako optimizirati svoju probavu i promicati zdravlje štitnjače, srca i cjelokupnog organizma. Evo nekih tema o kojima će se raspravljati:

  • Važnost uravnotežene prehrane za zdravu probavu i ravnotežu hormona
  • Prebiotici i probiotici: Kako podržavaju vašu probavu i imunološki sustav
  • Važnost hidratacije za zdravlje probave
  • Prirodni dodaci prehrani koji mogu poboljšati probavu i podržati štitnjaču
  • Tehnike za smanjenje stresa i poboljšanje probavnog procesa

Pridružite nam se i zajedno stvorimo put prema zdravijem tijelu i boljem životu!

!!!!! Sudjelovanje je potpuno besplatno! !!!!!

Zamolili bismo Vas da ispunite kratki REGISTRACIJSKI OBRAZAC kako bi Vam mogli poslati link za pristup ovom jedinstvenom webinaru.

Nakon registracije, dobit ćete sve potrebne detalje za pristup webinara dan prije ili na dan samog webinara.

Neka vaše tijelo postane snažno i zdravo, jer zdravlje je prvi korak prema sreći i uspjehu!✨

Neka zdravlje vaše probave bude ključ za snažnu štitnjaču, zdravo srce i vitalan organizam! Pridružite nam se na ovom webinaru i otkrijte tajnu vitalnosti.

Voditeljica webinara Andrea je diplomirala nutricionizam na Prehrambeno – biotehnološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Nakon fakulteta svoje znanje iz nutricionizma konstantno produbljuje dodatnim edukacijama i usavršavanjima s područja nutricionizma i fitnessa. Od 2016. godine do danas položila je preko 15 certificiranih edukacija i tečajeva iz područja nutricionizma. 2018. godine završava i stručno usavršavanje za instruktora fitnessa. Dugogodišnje iskustvo u savjetovanju opće populacije o prehrani i izrade individualnih jelovnika stekla je u radu kroz razna savjetovališta kao što su fitness centri, medicinski centri za mršavljenje i estetiku, a zadnje četiri godine radila je kao voditeljica nutricionističkog savjetovališta i centra za mršavljenje.

Webinar se održava u sklopu projekta „Doživjeti stotu – projekt usmjeren na podizanje svijesti, promicanje zdravih navika te povećanje znanja o važnosti prevencije i ranog otkrivanja bolesti štitnjače i kardiovaskularnih bolesti“, UP.02.2.1.08.0071. Projekt se provodi u partnerstvu s Centrom društvenih inovacija, a njegov ukupan iznos je 43.032,45 € (324.228,00 HRK). Europska unija je u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali iz Europskog socijalnog fonda sufinancirala iznos od 36.577,58 € (275.593,80 HRK), a Ministarstvo zdravstva osiguralo je 6.454,87 € (48.634,20 HRK).

Projekt se provodi uz financijsku podršku Europske unije iz Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Centra za razvoj osobnih kompetencija i zaštitu ljudskih prava.

Ostale novosti

25/09/2023
Pozivamo vas na webinar o temi "Štitnjača pod stresom" 27.9.2023.

Dragi prijatelji, Dokazano je da dugotrajna izloženost stresu može imati značajan utjecaj na našu štitnjaču i hormonalnu ravnotežu. Zato s velikim uzbuđenjem najavljujemo naš nadolazeći webinar na temu "Štitnjača pod stresom", koji će biti vođen stručnom psihologinjom. Vaša štitnjača igra ključnu ulogu u održavanju ravnoteže u vašem tijelu. Stoga je važno razumjeti kako stres može […]

20/09/2023
VIŠE OD 400 SAVJETOVANJA

Tijekom posljednjih 18 mjeseci u našem besplatnom savjetovalištu „Na krilima struke“ održano je više od 400 individualnih savjetovanja i više smo nego ponosni što smo imali priliku pružati podršku korisnicima različite dobi u nošenju sa životnim izazovima, osnaživati ih i zajedno istraživati njihove snage. Naš mali, ali stručni tim čine psihologinje i edukantice različitih psihoterapijskih […]

envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram