25/09/2023

Pozivamo vas na webinar o temi "Štitnjača pod stresom" 27.9.2023.

Dragi prijatelji,

Dokazano je da dugotrajna izloženost stresu može imati značajan utjecaj na našu štitnjaču i hormonalnu ravnotežu. Zato s velikim uzbuđenjem najavljujemo naš nadolazeći webinar na temu "Štitnjača pod stresom", koji će biti vođen stručnom psihologinjom.

  • Datum: 27.9.2023. (srijeda)
  • Vrijeme: 18:00 sati
  • Mjesto: Online - udobnost vašeg doma!

Vaša štitnjača igra ključnu ulogu u održavanju ravnoteže u vašem tijelu. Stoga je važno razumjeti kako stres može utjecati na ovaj važan organ i kako se nositi s potencijalnim promjenama u hormonalnoj ravnoteži. Naša psihologinja će vam pomoći razotkriti ovu složenu povezanost.

Tijekom webinara, istražit ćemo sljedeće teme:

  • Stres i štitnjača: Kako stres utječe na strukturu i funkciju štitnjače?
  • Stres i hormonalna ravnoteža: Razumijevanje promjena u hormonima štitnjače uslijed stresa.
  • Upravljanje stresom: Praktični savjeti i tehnike za smanjenje stresa i očuvanje zdravlja štitnjače.
  • Pitanja i odgovori: Prilika da postavite pitanja našoj stručnjakinji.

Ovaj webinar pružit će vam dragocjene uvide u povezanost između stresa i štitnjače te vas opremiti alatima za očuvanje zdravlja vašeg endokrinološkog sustava.

!!! Sudjelovanje je besplatno, ali je registracija obavezna !!!

Zamolili bismo Vas da ispunite kratki REGISTRACIJSKI OBRAZAC na linku ispod kako bi Vam mogli poslati link za pristup ovom jedinstvenom webinaru.

Nakon registracije, dobit ćete sve potrebne detalje za pristup webinara dan prije ili na dan samog webinara.

Pridružite nam se na putovanju otkrivanja kako stres može utjecati na vašu štitnjaču i naučite kako je održavati u optimalnom zdravlju. Vaša dobrobit nam je na srcu!

Webinar se održava u sklopu projekta „Doživjeti stotu – projekt usmjeren na podizanje svijesti, promicanje zdravih navika te povećanje znanja o važnosti prevencije i ranog otkrivanja bolesti štitnjače i kardiovaskularnih bolesti“, UP.02.2.1.08.0071. Projekt se provodi u partnerstvu s Centrom društvenih inovacija, a njegov ukupan iznos je 43.032,45 € (324.228,00 HRK). Europska unija je u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali iz Europskog socijalnog fonda sufinancirala iznos od 36.577,58 € (275.593,80 HRK), a Ministarstvo zdravstva osiguralo je 6.454,87 € (48.634,20 HRK).

Projekt se provodi uz financijsku podršku Europske unije iz Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Centra za razvoj osobnih kompetencija i zaštitu ljudskih prava.

Ostale novosti

25/09/2023
Pozivamo vas na webinar o temi "Štitnjača pod stresom" 27.9.2023.

Dragi prijatelji, Dokazano je da dugotrajna izloženost stresu može imati značajan utjecaj na našu štitnjaču i hormonalnu ravnotežu. Zato s velikim uzbuđenjem najavljujemo naš nadolazeći webinar na temu "Štitnjača pod stresom", koji će biti vođen stručnom psihologinjom. Vaša štitnjača igra ključnu ulogu u održavanju ravnoteže u vašem tijelu. Stoga je važno razumjeti kako stres može […]

20/09/2023
VIŠE OD 400 SAVJETOVANJA

Tijekom posljednjih 18 mjeseci u našem besplatnom savjetovalištu „Na krilima struke“ održano je više od 400 individualnih savjetovanja i više smo nego ponosni što smo imali priliku pružati podršku korisnicima različite dobi u nošenju sa životnim izazovima, osnaživati ih i zajedno istraživati njihove snage. Naš mali, ali stručni tim čine psihologinje i edukantice različitih psihoterapijskih […]

envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram