05/05/2023

Pozivamo vas na webinar o Zdravoj prehrani i bolestima štitnjače! - 10.5.2023.

Dragi prijatelji zdravlja!

Imamo veliko zadovoljstvo pozvati vas na naš nadolazeći BESPLATNI webinar posvećen važnoj temi - Zdrava prehrana i bolesti štitnjače. Pridružite nam se dok istražujemo ključne veze između načina prehrane i zdravlja naše štitnjače!

  • Datum: 10.5.2023.
  • Vrijeme: 17:00 sati
  • Mjesto: Online - udobnost vašeg doma!

Naša štitnjača je jedan od najvažnijih organa koji utječe na naše zdravlje i dobrobit. Kako bismo bolje razumjeli kako očuvati zdravlje štitnjače, ključno je osvijestiti važnost pravilne prehrane i kako ona može imati značajan utjecaj na njeno funkcioniranje.

Tijekom ovog interaktivnog webinara, stručnjakinja Andrea Bilandžija, mag. nutricionizma, na području prehrane podijelit će s vama dragocjene informacije, istraživanja i praktične savjete kako biste stekli dublje razumijevanje ove teme. Evo samo nekih od tema koje ćemo pokriti:

Zdrava prehrana i štitnjača: Kako prehrana može podržati zdravlje štitnjače?

Hrana koju treba izbjegavati: Kako odabrati pravu prehranu za štitnjaču?

Dijeta i ravnoteža hormona: Utjecaj prehrane na hormone štitnjače

Nutricionistički suplementi i štitnjača: Mogu li biti korisni?

Ovo će biti izvanredna prilika za postavljanje pitanja stručnoj osobi, razmjenu iskustava s drugim sudionicima i stjecanje znanja koja će vam pomoći u očuvanju zdravlja vaše štitnjače.

!!!!! Sudjelovanje je potpuno besplatno! !!!!!

Kako biste rezervirali svoje mjesto na ovom nevjerojatnom webinaru, zamolili bismo Vas da ispunite kratki REGISTRACIJSKI OBRAZAC

Nakon registracije, dobit ćete sve potrebne detalje za pristup webinara.

Pridružite nam se i budite spremni na dublje razumijevanje veze između prehrane i zdravlja štitnjače.

Voditeljica webinara Andrea je diplomirala nutricionizam na Prehrambeno – biotehnološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Nakon fakulteta svoje znanje iz nutricionizma konstantno produbljuje dodatnim edukacijama i usavršavanjima s područja nutricionizma i fitnessa. Od 2016. godine do danas položila je preko 15 certificiranih edukacija i tečajeva iz područja nutricionizma. 2018. godine završava i stručno usavršavanje za instruktora fitnessa. Dugogodišnje iskustvo u savjetovanju opće populacije o prehrani i izrade individualnih jelovnika stekla je u radu kroz razna savjetovališta kao što su fitness centri, medicinski centri za mršavljenje i estetiku, a zadnje četiri godine radila je kao voditeljica nutricionističkog savjetovališta i centra za mršavljenje.

Webinar se održava u sklopu projekta „Doživjeti stotu – projekt usmjeren na podizanje svijesti, promicanje zdravih navika te povećanje znanja o važnosti prevencije i ranog otkrivanja bolesti štitnjače i kardiovaskularnih bolesti“, UP.02.2.1.08.0071. Projekt se provodi u partnerstvu s Centrom društvenih inovacija, a njegov ukupan iznos je 324.228,00 HRK. Europska unija je u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali iz Europskog socijalnog fonda sufinancirala iznos od 275.593,80 HRK, a Ministarstvo zdravstva osiguralo je 48.634,20 HRK.

Image by Freepik.

Projekt se provodi uz financijsku podršku Europske unije iz Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Centra za razvoj osobnih kompetencija i zaštitu ljudskih prava.

Ostale novosti

25/09/2023
Pozivamo vas na webinar o temi "Štitnjača pod stresom" 27.9.2023.

Dragi prijatelji, Dokazano je da dugotrajna izloženost stresu može imati značajan utjecaj na našu štitnjaču i hormonalnu ravnotežu. Zato s velikim uzbuđenjem najavljujemo naš nadolazeći webinar na temu "Štitnjača pod stresom", koji će biti vođen stručnom psihologinjom. Vaša štitnjača igra ključnu ulogu u održavanju ravnoteže u vašem tijelu. Stoga je važno razumjeti kako stres može […]

20/09/2023
VIŠE OD 400 SAVJETOVANJA

Tijekom posljednjih 18 mjeseci u našem besplatnom savjetovalištu „Na krilima struke“ održano je više od 400 individualnih savjetovanja i više smo nego ponosni što smo imali priliku pružati podršku korisnicima različite dobi u nošenju sa životnim izazovima, osnaživati ih i zajedno istraživati njihove snage. Naš mali, ali stručni tim čine psihologinje i edukantice različitih psihoterapijskih […]

envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram