14/05/2023

Pozivamo vas na webinar na temu "Utjecaj prehrane na kardiovaskularne bolesti" - 17.5.2023.

Dragi prijatelji zdravlja,

Imamo izvanrednu priliku pozvati vas na naš nadolazeći BESPLATNI webinar posvećen važnoj temi - "Utjecaj prehrane na kardiovaskularne bolesti". Pridružite nam se dok istražujemo kako naša prehrana može utjecati na zdravlje srca i krvnih žila!

  • Datum: 17.5.2023. (srijeda)
  • Vrijeme: 17:00 sati; Trajanje: oko 90 minuta
  • Mjesto: Online - udobnost vašeg doma!

Kardiovaskularne bolesti, uključujući srčane bolesti, moždani udar i visoki krvni tlak, predstavljaju vodeći uzrok smrti u svijetu. Međutim, mnoge od ovih bolesti mogu se spriječiti i kontrolirati odgovarajućim načinom prehrane i životnog stila.

Tijekom ovog interaktivnog webinara, stručnjakinja Andrea Bilandžija, mag. nutricionizma, na području prehrane podijelit će s vama dragocjene informacije, istraživanja i praktične savjete kako bi se smanjio rizik od kardiovaskularnih bolesti. Evo samo nekih tema koje ćemo pokriti:

  • Kako prehrana utječe na zdravlje srca: Prepoznajte hranu koja može poboljšati vaše srce!
  • Hrana koju treba izbjegavati: Saznajte koje vrste hrane mogu povećati rizik od srčanih bolesti
  • Važnost tjelovježbe: Otkrijte kako kretanje može pomoći u sprječavanju kardiovaskularnih bolesti
  • Nutricionistički savjeti za zdravlje srca: Koji nutrijenti su ključni za zdravlje srca i kako ih dobiti iz hrane

Ovo će biti izvrsna prilika da dobijete odgovore na svoja pitanja od stručnjaka, razmijenite iskustva s drugim sudionicima i steknete znanja koja će vam pomoći u očuvanju zdravlja vašeg srca i krvnih žila.

!!!!! Sudjelovanje je potpuno besplatno! !!!!!

Kako biste rezervirali svoje mjesto na ovom nevjerojatnom webinaru, zamolili bismo Vas da ispunite kratki REGISTRACIJSKI OBRAZAC

Nakon registracije, dobit ćete sve potrebne detalje za pristup webinara dan prije ili na dan samog webinara.

Pridružite nam se i budite spremni na dublje razumijevanje veze između prehrane i zdravlja srca.

Voditeljica webinara Andrea je diplomirala nutricionizam na Prehrambeno – biotehnološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Nakon fakulteta svoje znanje iz nutricionizma konstantno produbljuje dodatnim edukacijama i usavršavanjima s područja nutricionizma i fitnessa. Od 2016. godine do danas položila je preko 15 certificiranih edukacija i tečajeva iz područja nutricionizma. 2018. godine završava i stručno usavršavanje za instruktora fitnessa. Dugogodišnje iskustvo u savjetovanju opće populacije o prehrani i izrade individualnih jelovnika stekla je u radu kroz razna savjetovališta kao što su fitness centri, medicinski centri za mršavljenje i estetiku, a zadnje četiri godine radila je kao voditeljica nutricionističkog savjetovališta i centra za mršavljenje.

Webinar se održava u sklopu projekta „Doživjeti stotu – projekt usmjeren na podizanje svijesti, promicanje zdravih navika te povećanje znanja o važnosti prevencije i ranog otkrivanja bolesti štitnjače i kardiovaskularnih bolesti“, UP.02.2.1.08.0071. Projekt se provodi u partnerstvu s Centrom društvenih inovacija, a njegov ukupan iznos je 43.032,45 € (324.228,00 HRK). Europska unija je u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali iz Europskog socijalnog fonda sufinancirala iznos od 36.577,58 € (275.593,80 HRK), a Ministarstvo zdravstva osiguralo je 6.454,87 € (48.634,20 HRK).

Projekt se provodi uz financijsku podršku Europske unije iz Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Centra za razvoj osobnih kompetencija i zaštitu ljudskih prava.

Ostale novosti

25/09/2023
Pozivamo vas na webinar o temi "Štitnjača pod stresom" 27.9.2023.

Dragi prijatelji, Dokazano je da dugotrajna izloženost stresu može imati značajan utjecaj na našu štitnjaču i hormonalnu ravnotežu. Zato s velikim uzbuđenjem najavljujemo naš nadolazeći webinar na temu "Štitnjača pod stresom", koji će biti vođen stručnom psihologinjom. Vaša štitnjača igra ključnu ulogu u održavanju ravnoteže u vašem tijelu. Stoga je važno razumjeti kako stres može […]

20/09/2023
VIŠE OD 400 SAVJETOVANJA

Tijekom posljednjih 18 mjeseci u našem besplatnom savjetovalištu „Na krilima struke“ održano je više od 400 individualnih savjetovanja i više smo nego ponosni što smo imali priliku pružati podršku korisnicima različite dobi u nošenju sa životnim izazovima, osnaživati ih i zajedno istraživati njihove snage. Naš mali, ali stručni tim čine psihologinje i edukantice različitih psihoterapijskih […]

envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram