02/07/2023

Pozivamo vas na webinar na temu "Štitnjača i trudnoća" - 5.7.2023.

S velikim zadovoljstvom pozivamo vas na naš nadolazeći webinar posvećen važnoj temi - Štitnjača i trudnoća. Pridružite nam se i saznajte više o utjecaju štitnjače na trudnoću te kako održavati optimalno zdravlje štitnjače tijekom ovog posebnog životnog razdoblja!

  • Datum: 5.7.2023. (srijeda)
  • Vrijeme: 17:00 sati
  • Mjesto: Online - udobnost vašeg doma!

Tijekom trudnoće, zdravlje štitnjače igra ključnu ulogu u dobrobiti majke i djeteta. Kako bismo vam pružili najnovije informacije i stručne savjete, imamo čast ugostiti dr. Martinu Matovinovića, endokrinologa specijaliziranog za štitnjaču.

Dr. Matovinović će podijeliti sa sudionicima vrijedno znanje o vezi između štitnjače i trudnoće. Evo samo nekih tema koje će se obrađivati:

  • Utjecaj štitnjače na trudnoću: Zašto je važno pratiti funkciju štitnjače tijekom ovog perioda?
  • Hormoni štitnjače i fetalni razvoj: Kako hormoni štitnjače mogu utjecati na rast i razvoj djeteta?
  • Testiranje štitnjače u trudnoći: Koje su preporuke za rutinsko testiranje i praćenje štitnjače?
  • Terapija štitnjačnih poremećaja u trudnoći: Kako se liječe poremećaji štitnjače tijekom trudnoće?

Ovaj webinar pružit će vam izvrsnu priliku postaviti pitanja dr. Matovinoviću, razmijeniti iskustva s drugim sudionicima i stekći relevantno znanje o zdravlju štitnjače u trudnoći.

!!! Sudjelovanje je besplatno !!!

Zamolili bismo Vas da ispunite kratki REGISTRACIJSKI OBRAZAC ako bi Vam mogli poslati link za pristup ovom jedinstvenom webinaru.

Nakon registracije, dobit ćete sve potrebne detalje za pristup webinara dan prije ili na dan samog webinara.

Pridružite nam se i budite spremni na uzbudljivo putovanje otkrivanja kako vaša štitnjača može utjecati na zdravlje vaše trudnoće. Vaše blagostanje i dobrobit su nam na prvom mjestu!

Webinar se održava u sklopu projekta „Doživjeti stotu – projekt usmjeren na podizanje svijesti, promicanje zdravih navika te povećanje znanja o važnosti prevencije i ranog otkrivanja bolesti štitnjače i kardiovaskularnih bolesti“, UP.02.2.1.08.0071. Projekt se provodi u partnerstvu s Centrom društvenih inovacija, a njegov ukupan iznos je 43.032,45 € (324.228,00 HRK). Europska unija je u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali iz Europskog socijalnog fonda sufinancirala iznos od 36.577,58 € (275.593,80 HRK), a Ministarstvo zdravstva osiguralo je 6.454,87 € (48.634,20 HRK).

Projekt se provodi uz financijsku podršku Europske unije iz Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Centra za razvoj osobnih kompetencija i zaštitu ljudskih prava.

Ostale novosti

25/09/2023
Pozivamo vas na webinar o temi "Štitnjača pod stresom" 27.9.2023.

Dragi prijatelji, Dokazano je da dugotrajna izloženost stresu može imati značajan utjecaj na našu štitnjaču i hormonalnu ravnotežu. Zato s velikim uzbuđenjem najavljujemo naš nadolazeći webinar na temu "Štitnjača pod stresom", koji će biti vođen stručnom psihologinjom. Vaša štitnjača igra ključnu ulogu u održavanju ravnoteže u vašem tijelu. Stoga je važno razumjeti kako stres može […]

20/09/2023
VIŠE OD 400 SAVJETOVANJA

Tijekom posljednjih 18 mjeseci u našem besplatnom savjetovalištu „Na krilima struke“ održano je više od 400 individualnih savjetovanja i više smo nego ponosni što smo imali priliku pružati podršku korisnicima različite dobi u nošenju sa životnim izazovima, osnaživati ih i zajedno istraživati njihove snage. Naš mali, ali stručni tim čine psihologinje i edukantice različitih psihoterapijskih […]

envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram