20/05/2023

Pozivamo vas na webinar na temu "Kompozicija tijela kao faktor zdravlja" - 24.5.2023.

Dragi prijatelji zdravlja,

Imamo izvanrednu priliku pozvati vas na sljedeći BESPLATNI webinar posvećen važnoj temi - "Kompozicija tijela kao faktor zdravlja".

  • Datum: 24.5.2023. (srijeda)
  • Vrijeme: 17:00 sati; Trajanje: oko 90 minuta
  • Mjesto: Online - udobnost vašeg doma!

Je li vam ikad palo na pamet koliko je važno održavati zdravu kompoziciju tijela? Bez obzira na vaše trenutno stanje ili ciljeve, razumijevanje i postizanje optimalne kompozicije tijela ključno je za vaše cjelokupno zdravlje i blagostanje.

Naš webinar će istražiti različite aspekte kompozicije tijela, od udjela masti, mišićne mase, do važnosti održavanja zdrave ravnoteže između njih. Izravno ćemo se pozabaviti sljedećim temama:

  • Važnost kompozicije tijela za opće zdravlje i dobrobit
  • Kako pravilno izmjeriti svoju kompoziciju tijela
  • Rizici povezani s viškom ili manjkom masnog tkiva
  • Kako optimalno razviti mišićnu masu i smanjiti udio masti
  • Kako pravilna prehrana i vježbanje utječu na kompoziciju tijela

Naša stručnjakinja iz područja nutricionizma i fitnessa, Andrea Bilandžija, podijelit će s vama svoje znanje, iskustvo i praktične savjete kako biste mogli donositi informirane odluke o svojoj kompoziciji tijela i zdravlju.

Webinar je otvoren za sve koji su zainteresirani za svoje zdravlje i žele poboljšati svoju kompoziciju tijela, bez obzira na trenutno iskustvo ili razinu kondicije. Bez obzira jeste li početnik ili iskusni sportaš, ovaj webinar pružit će vam korisne informacije i savjete koje možete primijeniti u svakodnevnom životu.

Pridružite nam se i zajedno stvorimo put prema zdravijem tijelu i boljem životu! ????????

!!!!! Sudjelovanje je potpuno besplatno! !!!!!

Kako biste rezervirali svoje mjesto na ovom nevjerojatnom webinaru, zamolili bismo Vas da ispunite kratki REGISTRACIJSKI OBRAZAC

Nakon registracije, dobit ćete sve potrebne detalje za pristup webinara dan prije ili na dan samog webinara.

Neka vaše tijelo postane snažno i zdravo, jer zdravlje je prvi korak prema sreći i uspjehu! ????✨

#Webinar #KompozicijaTijela #ZdravljeIUspjeh #Fitness

Voditeljica webinara Andrea je diplomirala nutricionizam na Prehrambeno – biotehnološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Nakon fakulteta svoje znanje iz nutricionizma konstantno produbljuje dodatnim edukacijama i usavršavanjima s područja nutricionizma i fitnessa. Od 2016. godine do danas položila je preko 15 certificiranih edukacija i tečajeva iz područja nutricionizma. 2018. godine završava i stručno usavršavanje za instruktora fitnessa. Dugogodišnje iskustvo u savjetovanju opće populacije o prehrani i izrade individualnih jelovnika stekla je u radu kroz razna savjetovališta kao što su fitness centri, medicinski centri za mršavljenje i estetiku, a zadnje četiri godine radila je kao voditeljica nutricionističkog savjetovališta i centra za mršavljenje.

Webinar se održava u sklopu projekta „Doživjeti stotu – projekt usmjeren na podizanje svijesti, promicanje zdravih navika te povećanje znanja o važnosti prevencije i ranog otkrivanja bolesti štitnjače i kardiovaskularnih bolesti“, UP.02.2.1.08.0071. Projekt se provodi u partnerstvu s Centrom društvenih inovacija, a njegov ukupan iznos je 43.032,45 € (324.228,00 HRK). Europska unija je u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali iz Europskog socijalnog fonda sufinancirala iznos od 36.577,58 € (275.593,80 HRK), a Ministarstvo zdravstva osiguralo je 6.454,87 € (48.634,20 HRK).

Projekt se provodi uz financijsku podršku Europske unije iz Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Centra za razvoj osobnih kompetencija i zaštitu ljudskih prava.

Ostale novosti

25/09/2023
Pozivamo vas na webinar o temi "Štitnjača pod stresom" 27.9.2023.

Dragi prijatelji, Dokazano je da dugotrajna izloženost stresu može imati značajan utjecaj na našu štitnjaču i hormonalnu ravnotežu. Zato s velikim uzbuđenjem najavljujemo naš nadolazeći webinar na temu "Štitnjača pod stresom", koji će biti vođen stručnom psihologinjom. Vaša štitnjača igra ključnu ulogu u održavanju ravnoteže u vašem tijelu. Stoga je važno razumjeti kako stres može […]

20/09/2023
VIŠE OD 400 SAVJETOVANJA

Tijekom posljednjih 18 mjeseci u našem besplatnom savjetovalištu „Na krilima struke“ održano je više od 400 individualnih savjetovanja i više smo nego ponosni što smo imali priliku pružati podršku korisnicima različite dobi u nošenju sa životnim izazovima, osnaživati ih i zajedno istraživati njihove snage. Naš mali, ali stručni tim čine psihologinje i edukantice različitih psihoterapijskih […]

envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram