01/03/2023

Pozivamo vas na edukativnu radionicu "Piramida svoje prehrane"! - 8.3.2023.

Imamo izvanrednu priliku za vas! Pridružite nam se na inspirativnoj radionici pod nazivom "Piramida svoje prehrane", koja će se održati 8.3.2023. u našim prostorijama. Radionicu će voditi vrhunska nutricionistica Andrea Bilandžija, koja će s vama podijeliti znanja o uravnoteženoj prehrani i njezinom značaju za očuvanje vašeg zdravlja i blagostanja.

  • Datum: 8.3.2023.
  • Vrijeme: 17:00 sati
  • Lokacija: Ilica 117a (dvorišni ulaz, drugi desno), Zagreb

Što možete očekivati?

Na radionici ćete naučiti o konceptu "Piramida prehrane", gdje će nutricionistica Andrea detaljno objasniti svaku razinu piramide i važnost svake skupine namirnica. Doznat ćete kako izgraditi svoju personaliziranu piramidu prehrane, prilagođenu vašim potrebama i ciljevima.

Praktični dio radionice:

Ne samo da ćemo dijeliti teorijska znanja, već ćemo vam omogućiti i praktično iskustvo. Sudjelovanjem u interaktivnim igrama i zadacima, dobit ćete priliku planirati uravnotežene obroke i upoznati se s najboljim izborima namirnica za svakodnevnu prehranu.

Personalizirani savjeti:

Imat ćete priliku postavljati pitanja i razgovarati s nutricionisticom Andreom Bilandžija o vašim prehrambenim navikama i individualnim potrebama. Dobit ćete personalizirane savjete i preporuke kako unaprijediti svoju prehranu i postići svoje ciljeve vezane uz zdravlje i dobrobit.

Ova radionica je savršena prilika za sve koji žele naučiti više o važnosti zdrave prehrane, kako se bolje brinuti o svom tijelu i kako napraviti pozitivne promjene u svojim prehrambenim navikama.

Broj sudionika je ograničen, stoga požurite s prijavom kako biste osigurali svoje mjesto na ovoj sjajnoj radionici. Prijaviti se možete putem OBRASCA.

Rezervirajte datum 8.3.2023. i pripremite se za zanimljivu i korisnu radionicu "Piramida svoje prehrane".

Veselimo se vašem dolasku i zajedničkom učenju o važnosti zdrave prehrane za dugoročno zdravlje i blagostanje!

Voditeljica radionice Andrea diplomirala je nutricionizam na Prehrambeno – biotehnološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Nakon fakulteta svoje znanje iz nutricionizma konstantno produbljuje dodatnim edukacijama i usavršavanjima s područja nutricionizma i fitnessa. Od 2016. godine do danas položila je preko 15 certificiranih edukacija i tečajeva iz područja nutricionizma. 2018. godine završava i stručno usavršavanje za instruktora fitnessa. Dugogodišnje iskustvo u savjetovanju opće populacije o prehrani i izrade individualnih jelovnika stekla je u radu kroz razna savjetovališta kao što su fitness centri, medicinski centri za mršavljenje i estetiku, a zadnje četiri godine radila je kao voditeljica nutricionističkog savjetovališta i centra za mršavljenje.

Radionica se održava u sklopu projekta „Doživjeti stotu – projekt usmjeren na podizanje svijesti, promicanje zdravih navika te povećanje znanja o važnosti prevencije i ranog otkrivanja bolesti štitnjače i kardiovaskularnih bolesti“, UP.02.2.1.08.0071. Projekt se provodi u partnerstvu s Centrom društvenih inovacija, a njegov ukupan iznos je 43.032,45 € (324.228,00 HRK). Europska unija je u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali iz Europskog socijalnog fonda sufinancirala iznos od 36.577,58 € (275.593,80 HRK), a Ministarstvo zdravstva osiguralo je 6.454,87 € (48.634,20 HRK).

Projekt se provodi uz financijsku podršku Europske unije iz Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Centra za razvoj osobnih kompetencija i zaštitu ljudskih prava.

Ostale novosti

25/09/2023
Pozivamo vas na webinar o temi "Štitnjača pod stresom" 27.9.2023.

Dragi prijatelji, Dokazano je da dugotrajna izloženost stresu može imati značajan utjecaj na našu štitnjaču i hormonalnu ravnotežu. Zato s velikim uzbuđenjem najavljujemo naš nadolazeći webinar na temu "Štitnjača pod stresom", koji će biti vođen stručnom psihologinjom. Vaša štitnjača igra ključnu ulogu u održavanju ravnoteže u vašem tijelu. Stoga je važno razumjeti kako stres može […]

20/09/2023
VIŠE OD 400 SAVJETOVANJA

Tijekom posljednjih 18 mjeseci u našem besplatnom savjetovalištu „Na krilima struke“ održano je više od 400 individualnih savjetovanja i više smo nego ponosni što smo imali priliku pružati podršku korisnicima različite dobi u nošenju sa životnim izazovima, osnaživati ih i zajedno istraživati njihove snage. Naš mali, ali stručni tim čine psihologinje i edukantice različitih psihoterapijskih […]

envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram