15/03/2023

Pozivamo vas na edukativnu radionicu "Ono si što jedeš"! - 22.3.2023.

Pozivamo vas na uzbudljivu radionicu na temu "Ono si što jedeš" koja će se održati 22.3.2023. u 17 sati u našem prostoru Ilica 117A, Zagreb. Ova radionica je posvećena važnosti svjesnog biranja namirnica koje unosimo u svoje tijelo te njihovom utjecaju na našu fizičku i mentalnu dobrobit.

  • Datum: 22.3.2023.
  • Vrijeme: 17:00 sati
  • Lokacija: Ilica 117a (dvorišni ulaz, drugi desno), Zagreb

Na radionici ćemo istražiti sljedeće teme:

  • Značaj uravnotežene prehrane: Otkrijte kako raznovrsna prehrana obogaćuje vaš organizam ključnim nutrijentima i energijom.
  • Kako izabrati prave namirnice: Naučite prepoznati kvalitetne sastojke i kako ih kombinirati za optimalno zdravlje.
  • Utjecaj prehrane na raspoloženje: Otkrijte vezu između hrane koju jedete i vašeg mentalnog stanja te kako poboljšati svoje raspoloženje putem prehrane.
  • Praktični savjeti za svakodnevnu prehranu: Podijelit ćemo s vama jednostavne i ukusne recepte te načine kako održavati zdrave prehrambene navike u užurbanom svakodnevnom životu.

Ova radionica je namijenjena svima koji žele napraviti pozitivne promjene u svojoj prehrani i svakodnevnom životu. Bez obzira jeste li početnik u svijetu zdrave prehrane ili želite nadograditi svoje znanje, bit će nam drago da vas vidimo na našem događaju.

Prijavite se putem OBRASCA i osigurajte svoje mjesto na radionici "Ono si što jedeš". Broj mjesta je ograničen kako bismo omogućili kvalitetno iskustvo za sve sudionike.

Vaše tijelo je hram, a hrana je gorivo koje ga pokreće. Pobrinite se da vaš motor uvijek bude pun zdravlja i energije!

Voditeljica radionice Andrea diplomirala je nutricionizam na Prehrambeno – biotehnološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Nakon fakulteta svoje znanje iz nutricionizma konstantno produbljuje dodatnim edukacijama i usavršavanjima s područja nutricionizma i fitnessa. Od 2016. godine do danas položila je preko 15 certificiranih edukacija i tečajeva iz područja nutricionizma. 2018. godine završava i stručno usavršavanje za instruktora fitnessa. Dugogodišnje iskustvo u savjetovanju opće populacije o prehrani i izrade individualnih jelovnika stekla je u radu kroz razna savjetovališta kao što su fitness centri, medicinski centri za mršavljenje i estetiku, a zadnje četiri godine radila je kao voditeljica nutricionističkog savjetovališta i centra za mršavljenje.

Radionica se održava u sklopu projekta „Doživjeti stotu – projekt usmjeren na podizanje svijesti, promicanje zdravih navika te povećanje znanja o važnosti prevencije i ranog otkrivanja bolesti štitnjače i kardiovaskularnih bolesti“, UP.02.2.1.08.0071. Projekt se provodi u partnerstvu s Centrom društvenih inovacija, a njegov ukupan iznos je 43.032,45 € (324.228,00 HRK). Europska unija je u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali iz Europskog socijalnog fonda sufinancirala iznos od 36.577,58 € (275.593,80 HRK), a Ministarstvo zdravstva osiguralo je 6.454,87 € (48.634,20 HRK).

Image by wayhomestudio on Freepik

Projekt se provodi uz financijsku podršku Europske unije iz Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Centra za razvoj osobnih kompetencija i zaštitu ljudskih prava.

Ostale novosti

25/09/2023
Pozivamo vas na webinar o temi "Štitnjača pod stresom" 27.9.2023.

Dragi prijatelji, Dokazano je da dugotrajna izloženost stresu može imati značajan utjecaj na našu štitnjaču i hormonalnu ravnotežu. Zato s velikim uzbuđenjem najavljujemo naš nadolazeći webinar na temu "Štitnjača pod stresom", koji će biti vođen stručnom psihologinjom. Vaša štitnjača igra ključnu ulogu u održavanju ravnoteže u vašem tijelu. Stoga je važno razumjeti kako stres može […]

20/09/2023
VIŠE OD 400 SAVJETOVANJA

Tijekom posljednjih 18 mjeseci u našem besplatnom savjetovalištu „Na krilima struke“ održano je više od 400 individualnih savjetovanja i više smo nego ponosni što smo imali priliku pružati podršku korisnicima različite dobi u nošenju sa životnim izazovima, osnaživati ih i zajedno istraživati njihove snage. Naš mali, ali stručni tim čine psihologinje i edukantice različitih psihoterapijskih […]

envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram