17/03/2021

Mali veliki redatelji - Obavijest o promjeni termina u prvom ciklusu

U dogovoru s grupom naših prvih Malih velikih redatelja, odlučili smo za proljetne praznike odmoriti, zbog čega se pomiču termini radionica. Također, sudionici su izrazili želju za dodatnom radionicom kako bi bili sigurni da će njihovi filmovi biti spremni za skorašnju premijeru. 

Radionice planirane 7., 8. i 9. travnja se pomiču na 14., 15. i 21., a završna radionica u obliku premijere filmova i dodjele potvrda o sudjelovanju će se održati 24.4. u 12:30. 

Mi smo svečani outfit već pripremili i jedva čekamo!

Ostale novosti

18/06/2021
Tko sve može snimiti film? Otvorene prijave za ljetni ciklus

Čuo/la si za naše besplatne online filmske radionice, ali nisi baš siguran/na možeš li baš ti snimiti film?  Pokreni video i poslušaj što kaže naš izvoditelj Tomislav Šoban na ovo pitanje!  Pridruži nam se i nauči osnove o režiji, pisanju scenarija, snimanju i montaži! Kroz niz radionica te praktičnih i kreativnih zadataka postani pravi Mali […]

10/05/2021
Mali veliki redatelji - Obavijest o promjeni termina u trećem ciklusu

Naš izvoditelj Tomislav Šoban, kao predsjednik Kinokluba Zagreb, sudjeluje u puno kreativnih i uzbudljivih događanja. Zbog njegove spriječenosti, u dogovoru s grupom, radionica planirana 14.5. premješta se dan ranije – 13.5. u istom terminu.  Nadamo se kako će Tomislav skupiti novo iskustvo i prenijeti ga na nove generacije Malih velikih redatelja!

Kontaktirajte nas

E-mail:
info@crok.hr
Telefon:
+385 99 520 4642
Adresa:
Ilica 117A, 10000 Zagreb
envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram